Mindful walk/run

Met Mindful Walk krijgt wandelen een nieuwe, diepere dimensie. Je leert je gedachten volledig los te laten tijdens het wandelen. Volop genieten! Jong en oud, sportief en minder sportief leren opnieuw dieper genieten en te vertragen ipv naar her en der te crossen.

Met Mindful Run leer je beter, efficiënter en blessurevrij lopen door een combinatie van looptechniek, ademhaling en mindfulness. Geen prestatiedruk, de focus ligt op ontspanning, vertragen en langere uithouding opbouwen!

Terwijl we bewegen, zijn we “in het hier en nu” en komen we helemaal tot rust in dit prachtige natuurgebied, het Zoniënwoud, dat zelfs door Unesco erkend werd als Nationaal Park. We verzorgen lichaam en geest met leuke oefeningen, waaronder ritmische speelse techniek oefeningen, yoga en qigong. Jezelf zijn en samen op die manier veel plezier beleven, dus haalbaar voor iedereen!

Wil je in groep leren hoe je mindful loopt of wandelt? Leer soepeler en meer ontspannen lopen of wandelen. Deze MINDFUL sessies zorgen dat de groepsleden niet alleen beter lopen of wandelen, maar dat jullie de mindfulness en ademhalingstechnieken dagdagelijks kunnen toepassen in jullie leven, zowel werk als privé.

Hierdoor krijgen de groepsleden :

  • meer positieve energie en minder stress, dus ook lagere bloeddruk, en betere hartcoherentie (betere samenwerking lichaam en hersenen)
  • meer inspiratie en creativiteit. Ze zullen meer openstaan voor nieuwe ideeën en projecten, alsook nieuwe inzichten krijgen.

En dit alles in de gezonde buitenlucht van het Zoniënwoud.

Alleen maar voordelen voor u, als ondernemer, en uw mensen in elke tak van uw bedrijf.

Mindful walk/run

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x