Quests

GREEN QUEST ® MINIMUM SESSIE: 2 UREN

Wij stellen u voor om welzijn te vinden door een combinatie van teamwork, oriëntatieloop en milieueducatie. In de schitterende omgeving van het Zoniënwoud, de groene long van Brussel en omgeving, gebruikt u in teamverband uw observatie- en kaartleesvermogen, uw gevoel voor oriëntatie op de aanwijzingen van de “bosyogi”, die u enkele welzijnsoefeningen en adviezen zal geven om het eindpunt te bereiken. Wij verzekeren u van een ontspannend, gezellig en opbouwend moment, op zoek naar de rijkdommen van de natuur.

THE HIPPO-DROOM eQUEST ® MINIMUM SESSIE: 2 UREN

Een welness- en milieu-educatieve teambuilding georganiseerd als een geolocatiespel waarin denk-, actie- en groei-missies worden gecombineerd. Ontdek het Zoniënwoud via vragen en missies die je via tablets krijgt langs de kronkelende paden en wegen van dit prachtige bos van 4.420 hectare met zijn beroemde beukkathedraal rond B&B Hippo-Droom.

LINK / L’OR eQUEST MINIMUM SESSIE: 2 UREN

Ontdek «De Koninklijke Loge», zijn historische en culturele aspecten en zijn prachtige natuurlijke omgeving via vragen en missies die je via tablets krijgt. Dit is in een notendop wat Link / L'or is, een interactief spel dat alle elementen combineert voor een succesvol interessant en innovatieve teambuilding! Ontdek onze « Koninklijke Loge / Loge Royale » scenario !


Quests

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x